Schilderijen

Uploaded on 15 december 2015


Schilderijen

Ik heb een tijd lang geschilderd, gewoon omdat ik dacht wat anderen  kunnen dat kan ik ook, dat is dus aardig gelukt al zeg ik het zelf! Het zijn niet meesterwerken die in het rijksmuseum hangen, maar hebben zeker een bijzondere stijl, met andere woorden iets unieks en ik weet dat er mensen zijn die mijn schilderijen mooi vinden. Ook hiervan denk ik weer dat heel veel mensen kunnen schilderen, je moet het alleen doen, je moet er even de tijd voor nemen. En het eerste schilderij valt waarschijnlijk tegen en na het tweede zie je verschillen en geloof mij na het derde ga je los en weet je  vanzelf de verf aan te stippen op het doek wat andere mensen zo zal aanspreken! Doe het zelf, doe dit altijd naar eigen inzicht en ga nooit te lang door. Wanneer je bezig bent met een doek bereik je vanzelf het moment, NIKS MEER AAN DOEN! Naam er onder en laten opdrogen. De volgende dag bekijk je het resultaat.

Ik gebruik meestal veel kleur, en schilder niet zoals het moet zijn, maar zoals ik denk hoe het zou moeten zijn! Daarbij hebben onderwerpen waar ik over schilder redelijk vaak met muziek te maken en als je daar meer over wil weten moet toch even naar  MUZIEK kijken!

Schilderijen

De rest, en dat is best wel uitgebreid, van website’s naar muziek en schilderijen. Kijk maar even. Het is nog lang niet alles en er komt nog steeds bij, dus kom af en toe terug om te kijken of er wat bij gekomen is!

En vind mijn Facebookpagina leuk!


Menu

error: Content is protected !!