Altijd bezig met muziek, fotografie, film, videobewerking, website’s, verhalen, gedichten, als het maar leuk is!

Altijd bezig

Hieronder een aantal dingen waar ik nog mee bezig ben, daar neem ik de tijd voor! Vooralsnog heb ik altijd te weinig tijd! 😉

Let op! De verhalen die wat langer zijn zet ik op een aparte website, waarbij je moet inloggen om het hele verhaal te kunnen lezen. De rede dat ik dit doe is dat het voor mij wat eenvoudiger beheersbaar is en omdat ik wil weten wie wat leest en leuk vind. In het menu onder Altijd Bezig staan de linken naar de andere website’s.

Altijd bezig

En vind mijn Facebookpagina leuk!

 

Website voor Joop en Jeanet

Website voor Joop en Jeanet


3 januari 2016    Aloys

Samen met mijn oude buurman Joop zijn we bezig een website voor zijn prachtige lieve Rottweilers te maken. De dames Marni en Nera. Gaat er ongetwijfeld leuk uitzien en ik verheug me nu al op eind resultaat.

Website Alice de Wit

Website Alice de Wit


3 januari 2016    Aloys

Alice legt hart en ziel in het creëren van unieke, handgemaakte lederwaren die natuurlijk met veel liefde en plezier gemaakt zijn, maar ook op deze manier zullen worden gebruikt. Bovendien van zeer hoge kwaliteit, prachtig vormgegeven en ambachtelijk samengesteld uit de meest milieuvriendelijke materialen die er maar zijn!

Langedijkers op reis

Langedijkers op reis


2 januari 2015    Aloys

Langedijkers op reis Naam:  Daar zou je eigenlijk een film van moeten maken” Het is een fictief vervolgverhaal over een aantal Langedijkers die op reis gaan. De namen zijn dus allemaal verzonnen en staan in geen enkele relatie met een bepaalde inwoner of inwoners van Langedijk! De omgeving en gebouwen zijn wel realiteit om een goed voorstellingsvermogen te creëren.

Project Planty Food

Project Planty Food


2 januari 2015    Aloys

Project Planty Food (PPF) is een fabel. Ambtenarij in de dierenwereld. Door een tekort aan voedsel en drinkwater word er een project PPF gelanceerd met alle gevolgen van dien.

Generatie Gen

Generatie Gen


1 januari 2015    Aloys

Een verhaal wat veel verder gaat dan een simpele tijdmachine. Onvoorbereid komen de meest heftigste verhalen naar boven, is humor de overleving’s tool aller tijden en hoop altijd aanwezig.