https://aloyskoenen.nl/wp-content/uploads/2013/10/fans-960x600_c.jpg

Dit bedoel ik nou


Dit bedoel ik nou !

Ik wist dat er iemand stond te filmen en hoopte zo dat het hij het hele nummer gefilmd had en inderdaad het staat erop! Wat ik al zei, een verlegen meisje die, met alleen een  gitaar het hele publiek in een houdgreep hield totdat ze de laatste noten op haar gitaar gespeeld had en daarna in tranen was, omdat ze waarschijnlijk duizend keer heeft gedacht van “Zal ik dit wel doen, ben ik daar wel goed genoeg voor!”  een werkelijk voor mij een onvergetelijk moment om te zien en vooral te horen hoe iemand beloond word voor haar onzekerheid! Je had daar bij moeten zijn! Wat heeft ze het goed gedaan! En ik maakte foto’s en voelde de aandacht van het publiek, aan de zijkanten de mede talenten, zag de verbazing van de juryleden, even was het helmaal stil met alleen de stem en het gitaarspel van Elisa met het nummer ” The Man Who Can’t Be Moved ”

En nu weet ik wel , als je thuis zit ben je in een bepaalde mood, je wil even lekkere Rock muziek horen of lekker weg zwijmelen bij een romantisch nummer en dan valt deze video van dit optreden koud op je dak, nou neem van mij aan dat dit zo’n moment was om bij te zijn, ik heb nog steeds kippenvel als ik het weer terug hoor, terwijl het moment zelf duizend keer beter voelde! Je moet dus gewoon een keer heen gaan  en genieten van het geen er om je heen gebeurd! Een verlegen meisje wat de sterren van de hemel speelt en dit zelf niet door heeft tot dat ze weer opkijkt en de zaal in kijkt! En een staande ovatie krijgt! Je moet gewoon eens heen gaan naar Showhero en ervaren hoe puur muziek moet zijn en hoe mooi dit overkomt!

Inmiddels ben ik een fan van Showhero en vind de facebook pagina van Showhero leuk! De website van Showhero wordt gevuld en moet je via de link bezoeken. Vooral doen!

Onbeperkt talentvol

Dit bedoel ik nou

Aloys

Other posts by

Menu

error: Content is protected !!