https://aloyskoenen.nl/wp-content/uploads/2014/02/Alslive1-960x600_c.png

Gamen voor het goede doel ALS


Gamen voor het goede doel ALS
Leerlingen van het Van Der Meij college uit Alkmaar mogen een eigen activiteit doen buiten school om geld in te zamelen. Ze kunnen bijvoorbeeld klusjes doen die geld opleveren of cupcakes bakken die verkocht worden. Van deze activiteit wordt een foto gemaakt en wordt door de leerling via e-mail verzonden naar als@vandermeijcollege.nl.

Elk jaar word er een actie georganiseerd om geld op te halen voor een goed doel, vorig jaar was dit War Child en dit jaar de stichting ALS. De leerlingen mogen zelf initiatieven aandragen hoe ze dit gaan doen. Dit jaar hadden Huib, Teun en Salih het lumineuze idee om geld in te zamelen met Gamen. Een heuse game marathon van 12.00 tot 24.00 uur. 12 uur gamen voor het goede doel ALS. Hoe leuk is dat! Het geld wat zij proberen binnen te halen verloopt via donaties.

 

Ben jij een Gamer of gewoon een visiter (iemand die gewoon even kijkt op de website van de jongens) dan kun je kijken op http://www.twitch.tv/alslive In deze live stream kun je zien hoe gamers hun spel spelen en wat voor een commentaar ze daarbij reflecteren. Overigens is Salih nu al een groot kunstenaar op de tekentablet. Voor diegenen die een donatie heeft gedaan verloot Salih een tekening naar wens.

Dus ga naar http://www.twitch.tv/alslive en volg deze jongens

Gamen voor het goede doel ALS

Aloys

Other posts by

Menu

error: Content is protected !!