Weer een aantal dingen gehoord die mij totaal niet bevallen


Weer een aantal dingen gehoord die mij totaal niet bevallen

Gisteren weer een aantal dingen gehoord die mij totaal niet bevallen en waar ik eigenlijk zelf helemaal niks aan kan veranderen, jullie God is weer de grootste baviaan op de hoogste rots, het moet dan allemaal maar zo zijn denk ik dan, het is niet anders.
Natuurlijk lig ik daar eerst weer een paar nachten van wakker, maar dankzij mijn idiote positieve instelling komt dat wel weer goed denk ik dan.
Ik neem mezelf dan weer voor dat ik veel verhaaltjes, songteksten, muziek of weet ik veel wat allemaal ga schrijven.
Schrijven is leuk, omdat je gedachten dan over de top gaan.
Hetgeen wat op papier komt is meestal een fractie van wat je hersenen allemaal in tussentijd bedacht hebben en het gaat razend snel en alle kanten op.
Wat erop neer komt dat als je alles zou opschrijven je een heel raar onsamenhangend verhaal zou krijgen waar niemand iets van snapt.
Kan je me niet gewoon bellen?Er moet dus wat lijn in zitten.
Dit doe je door een onderwerp er aan toe te voegen.
Komende dagen ga ik wat onderwerpen bij elkaar zoeken die mij aanspreken, daar pik ik er één uit!

Er zijn altijd wel wat eikels die genoeg stof doen opwaaien om een boek te kunnen schrijven en die het van zichzelf niet weten daar zag ik er voorheen altijd genoeg van! En of het nu dommigheid is of bord voor de kop types, mijn geheugen is uitstekend dus dat komt wel goed! Ik vraag mij dan alleen af of zij zichzelf dan herkennen! En dat zal wel niet!

Tot zover voor nu!

Weer een aantal dingen gehoord die mij totaal niet bevallen

 

Aloys

Other posts by

Menu

error: Content is protected !!