https://aloyskoenen.nl/wp-content/uploads/2014/02/De-helden-van-Nederland-960x600_c.png

Heer en meester


Heer en meester

 Ik ben wars van sport en misschien omdat ik het zelf niet meer kan, maar de olympische spelen heeft voor mij tot nu toe alles in mij naar boven gehaald wat er op sport gebied te beleven valt! Wat een spanning en sensatie!

Sven Kramer de gedood verfde winnaar wordt tweede en ik vind het potverdomme nog jammer ook. En stom dat ik onderhand vergeten ben dat Jorrit Bergsma 1e staat, ook een Nederlander en Bob de Jong ook een onwijs goede tijd gereden heeft. Dat is de spanning van de olympische spelen. Je vergeet heel snel wat de laatste tijd is die gereden is en je heb zo je favorieten. Het zijn weer allemaal Nederlanders 1, 2 en 3 Het podium is weer gevuld met Nederlanders alsof het heel normaal is! Ik begin er een beetje aan te wennen, toch denk ik dat het niet normaal is wat hier wordt gepresteerd, Nederland een kikkerland in vergelijking met de rest van de wereld. Wat doen we het goed! Je hebt geen idee hoeveel geld er binnen komt als je nummer 1 word, laat staan 1,2, en 3! Ik voel me weer een Nederlander en ik denk potverdorie aan  aan centen. Er gaat trouwens van alles door me heen nu! Hoe vond je die felicitatie van Sven Kramer naar Jorrit Bergsma, dit zijn de momenten die je wil zien, het nuchtere begrip dat iemand beter is dan jijzelf en daar respect voor hebt. Dat siert de allergrootsten onder ons. Ik zit nog steeds met die drie, aan het begin heb ik het al gezegd, die drie is bijzonder daar gaat meer mee gebeuren, nu ben ik niet paranormaal of helderziend en denk ik, dat we dit allemaal zagen aankomen. Vertrouwen in de mensen is de grootste steun die je mee krijgt als je een Topprestatie moet leveren. Het vertrouwen maakt je heer en meester. Ik ben trots op onze kampioenen. Het is er niet één, maar drie, elke keer weer! Ik pink een traantje weg van blijdschap. “Heer en meester op de olympische spelen!” Wie had dat ooit durven denken! Ik kijk uit naar morgen!

 

Heer en Meester!

Heer en meester

Heeft u Facebook?, ga dan naar de facebook pagina van Langedijkers en vind ons leuk! 

Aloys

Other posts by

Menu

error: Content is protected !!