https://aloyskoenen.nl/wp-content/uploads/2014/02/Geen-zin-om-uit-te-gaan-960x600_c.jpg

Ik zoek die jongens die mijn hond hebben terug gebracht


Ik zoek die jongens die mijn hond hebben terug gebracht
Mijn zoon kwam thuis met zijn vriendinnetje en ze gingen gelijk naar boven en hebben per abuis de deur niet goed afgesloten, waardoor de deur wagenwijd open bleef staan. Nu heb ik een hond (Tony Dinozzo) die dit vreemd vond. Hé, waar zijn ze allemaal en waarom staat die deur open  “Is het al tijd voor mijn wandeling?” En als een speer is hij de deur uitgerend en door de buurt gaan wandelen, zoeken waar iedereen was.

Hem kennende heeft hij op triomfantelijke en in vrolijke draf door de buurt geparadeerd en in zijn onwetendheid kinderen en misschien wel een paar grotere mensen onwijs de stuipen op het lijf gejaagd, zoekend naar zijn baas.
Tony is een behoorlijk grote hond en als hij in zijn vertrouwde omgeving is dan verdedigd hij tot zijn dood alle leden van zijn gezinnetje, Hij voelt ook wanneer iemand kwaad in de zin heeft, dan blijft hij in de buurt van die persoon, een trouwere vriend kan je niet hebben. Goed, hij is wel eens wat lomp, gooit wel eens wat om, Zit wel eens wat kwijl op plekken waar je het liever niet ziet, maar goed al met al heeft hij een goed hart! En dat bedoeld hij het allemaal reuze goed. Een goeierd dat is het!
Geschrokken van waar hij allemaal aan begonnen was, word hij in de buurt opgevangen door een paar jongetjes van een jaar of 9 misschien wel iets ouder. Ik ben niet zo goed in die leeftijden. Ze hebben Tony gerustgesteld en ze hebben hem weer naar huis gebracht.
Al die tijd zat ik onwetend op mijn kantoortje, totdat ik die jongetjes hoorden roepen. Meneer! , Meneer is dat uw hond! Wat klinkt dat hard dacht ik nog en ik keek of mijn raam open stond. Ik loop naar de voordeur en zie dat de deur wagenwijd open staat en dat Tony inmiddels al puffend in de gang is gaan liggen. Hè!  Ja meneer hij was door de buurt aan het rennen dus wij hebben hem maar even hier gebracht. Die grote mannen daar verder op vonden het ook al raar. In alle consternatie bedankte ik de jongens en gaf Tony een behoorlijk standje, waarschijnlijk heeft hij zelf ook niet zo prettig gevonden want hij heeft nog een uur lang lopen hijgen op zijn plekje in de gang.
Nu gaat het mij om die 2 stoere jongens die mijn hond hebben terug gebracht, die moeten zich even melden bij mij! Ik heb ze afgewimpeld met een bedankje en ik vind dat ze meer verdienen dan een bedankje.
Tony is uiteindelijk op de bank in slaap gevallen, die heeft geen idee waar hij ooit aan begonnen was. Misschien droomt hij er over!
Ik zoek die jongens die mijn hond hebben terug gebracht

Ik zoek die jongens die mijn hond hebben terug gebracht

Ik zoek die jongens die mijn hond hebben terug gebracht Ik zoek die jongens die mijn hond hebben terug gebracht Ik zoek die jongens die mijn hond hebben terug gebracht Ik zoek die jongens die mijn hond hebben terug gebracht Ik zoek die jongens die mijn hond hebben terug gebracht

Aloys

Other posts by

Menu

error: Content is protected !!