Journal

Altijd bezig met muziek, fotografie, film, videobewerking, website’s, verhalen, gedichten, als het maar leuk is!

Altijd bezig

Hieronder een aantal dingen waar ik nog mee bezig ben, daar neem ik de tijd voor! Vooralsnog heb ik altijd te weinig tijd! 😉

Let op! De verhalen die wat langer zijn zet ik op een aparte website, waarbij je moet inloggen om het hele verhaal te kunnen lezen. De rede dat ik dit doe is dat het voor mij wat eenvoudiger beheersbaar is en omdat ik wil weten wie wat leest en leuk vind. In het menu onder Altijd Bezig staan de linken naar de andere website’s.

Altijd bezig

En vind mijn Facebookpagina leuk!

24 januari 2016

Video Ben Harpenau

Video Ben Harpenau Met het intro ben ik een dag bezig geweest i.v.m. een nieuw programma op de PC . Geeft niks daar leer je weer van! ;-) De film van Ben stond er zo op. :-) (meer…)

Read more
3 januari 2016

Website voor Joop en Jeanet

Website voor Joop en Jeanet Samen met mijn oude buurman Joop zijn we bezig een website voor zijn prachtige lieve Rottweilers te maken. De dames Marni en Nera.  (meer…)

Read more
3 januari 2016

Website Alice de Wit

Website Alice de Wit Alice de Wit is een kunstenares voor wat betreft luxe lederwaren zoals, tassen, armbanden, telefoonhoesjes, portemonnees noem maar op! (meer…)

Read more
15 september 2015

Pap hoe vind je dit nummer

Pap hoe vind je dit nummer, wordt er aan mij gevraagd, en omdat ik nu eenmaal het beste geluid op mijn computer heb, zoeken we het nummer gelijk op youtube op! Op tien die herrie! (meer…)

Read more
27 mei 2015

Don Maestro de meester met het glazen oog

Don Maestro de meester met het glazen oog, iemand die er uit zag als een gangster van uit de jaren 30, voor niemand bang en als er iemand omgelegd moest worden van de big boss dan draaide hij daar zijn hand niet voor om en in dit geval was het schoolhoofd de big boss! Als…

Read more
24 mei 2015

Schapen scheren

Schapen scheren Wij waren er even vanmiddag, op de Kinderboerderij De beestenboel. Het Schaapscheerdersfeest bedoeld voor de kleinsten onder ons. Waarbij ouders volop kunnen genieten van hun kroost en vanalles kunnen leren over hoe om te gaan met dieren. Wat mij betreft een groot succes. Volgend jaar weer. (meer…)

Read more
21 mei 2015

Alleen maar niet de enigste!

Alleen maar niet de enigste!   Altijd opzoek naar die ene. Die ene die invulling kan geven aan jouw wensen. Alleen maar niet de enigste tussen al die mensen. Die ene, nu nog vreemde die er net zo over denkt als jij. (meer…)

Read more
15 april 2015

Vrijheid

Vrijheid Ik heb de fakkel toegevoegd aan mijn profielfoto met de tekst Lekker hè, Vrijheid! Een beetje cynisch bedoeld en vroeg me af hoeveel likes ik daarvoor zou krijgen.  Het gaat niet lekker in Nederland, ook al is het geen oorlog, althans niet hier, Er zijn veel dingen waar je je zorgen over moet maken.…

Read more
12 april 2015

De Allgaier

De Allgaier Van het weekend zag ik ze rijden ’s ochtends vroeg rond een uur of 8 dat ik met mijn hond liep! Prachtige oldtimer tractoren. Dat waren de tractoren waarvan de motor je nog rust gaf. (meer…)

Read more

Aloys Koenen

About me Portfolio

I have always been of the opinion that if you like something you can do it, you may not be the best, but certainly not the worst and there is always someone who likes what you make or do. It's only just for the fun!

error: Content is protected !!