https://aloyskoenen.nl/wp-content/uploads/2015/12/Langedijkers-960x600_c.png

Langedijkers.nl


Langedijkers is nog steeds leuk dus daar gaan we mee door!

Columnisten daar is Langedijkers mee begonnen en nog steeds is het één van de belangrijkste onderdelen van deze website, een handje vol auteurs die altijd wel een onderwerp vinden om er een verhaal te maken.

Van onbelangrijke voorvallen tot de wereldproblematiek. Onderwerpen waar je in het tegenwoordige vluchtige leven overheen zou stappen. Onderwerpen die je in je gedachten opslaat en waarvan je stiekum denkt, daar zouden ze eens wat meer aandacht aan moeten geven. 

Een columnist probeert altijd de aandacht te vragen met zijn of haar column. Het inlevingsvermogen van een columnist gaat ver, voors en tegens worden altijd afgewogen, de rechtvaardigheid staat bovenaan en misschien het meest belangrijke, de doelgroep moet een bepaald gevoel of emotie krijgen, wanneer de column word gelezen.

Is schrijven je hobby, is jouw visie op de wereld onuitputtelijk, kan jij lekker ongenuanceerd schrijven of wil je het gewoon eens een keer proberen en natuurlijk harten veroveren met al je gedichten, dat kan allemaal bij Langedijkers. Zoek jij een platform zonder verplichtingen, dus schrijven wanneer je wil, Columnisten en Dichters jullie zijn van harte welkom!

*Langedijkers bestaat uitsluitend uit vrijwilligers, is Non-commercieel, ongesubsidieerd, heeft geen sponsoren, behoren ook niet toe aan een stroming, geloof of groepering en wij hebben ook niet de bedoeling u iets te verkopen! Wij hoeven dan ook aan niemand verantwoording af te leggen!

*V.w.b. de onkosten, deze worden enigszins terug verdiend met google adsense, dit maakt het allemaal gratis!  Dat willen we zo houden!

www.langedijkers.nl

En vind mijn Facebookpagina leuk!

Aloys

Other posts by

Menu

error: Content is protected !!