https://aloyskoenen.nl/wp-content/uploads/2013/03/blogger-960x600_c.jpg

Onze dochter Floor resoluut van Blogger verwijderd


Onze dochter Floor resoluut van Blogger verwijderd

En dan schrik je als vader natuurlijk, hoezo dat! vraag je dan, wat heb je er allemaal opgezet? Nou dat wist ze in eerste instantie niet! Maar niks geks ofzo, zei ze en er waren al iets meer dan duizend mensen op mijn blog geweest! En dat was ook zo achteraf! Dus wat blijkt…………….

Wat ik dan weer weet, is dat je voor blogger minimaal 16 jaar moet zijn en dat hadden we toendertijd een beetje aangepast in haar voordeel, en dat geloofde blogger natuurlijk! Nu wil het geval dat Floor over onze hond Tony Dinozzo verhaaltjes schreef als zijnde Tony Dinozzo! Zij schreef de verhaaltjes alsof Tony ze dicteerde. Prachtige verhalen voor een meisje van twaalf en allemaal waar gebeurd. Zo stonden er verhalen op van uitstapjes naar het strand, het bos, de wandelingen hier in de buurt en ga zo maar door…………… Aangevuld met prachtige foto’s en video’s !

Over zijn eerste stuk touw wat we gebruikten als flos voor zijn tanden en de tennisballen die Tony allemaal stuk gebeten heeft, de eerste puppy training. Het waren een stuk of 20 verhalen die ik zo herkende en waar ik bij dacht, ja dat was leuk! Allemaal in één keer weg. En hoe kwam dat nu. Tony (Floor dus) schreef in zijn verhaal dat hij op 31 maart 3 jaar wordt!

Kijk en dat pikt blogger dan niet, dan voldoe je niet aan de leeftijd van 16 jaar en word je resoluut van blogger verwijderd. Jammer van al die mooie verhaaltjes en als vader voel je je dan toch een beetje verantwoordelijk, het was immers mijn idee om de leeftijd aan te passen. We hebben dus besloten om gelijk het domein www.floorkoenen.nl  te claimen om de verhalen van wat ze nu nog weet te kunnen publiceren. Zo’n domein naam is nooit weg en waarschijnlijk ooit een keer nodig en voor nu kan ze haar verhaaltjes weer publiceren op haar eigen domein, een eigen website die zij zelf bijhoudt.

Dus een tip voor alle vaders en moeders van Langedijk zorg dat je nu al je domein naam hebt, ooit heb je’m nodig!

Onze dochter Floor resoluut van Blogger verwijderd

Volg Aloys

Lees ook Het verhaal van Manke Mesters Marshmallow

 

 

 

Aloys

Other posts by

Menu

error: Content is protected !!