Pap hoe vind je dit nummer, wordt er aan mij gevraagd, en omdat ik nu eenmaal het beste geluid op mijn computer heb, zoeken we het nummer gelijk op youtube op! Op tien die herrie!

Hoefde je overigens vroeger bij onze ouders niet mee aan te komen. Dat kattengejank doe je maar lekker op je slaapkamer en denk aan de buren! Nou daar hebben we van geleerd, we willen weten wat er zoal omgaat in de wereld van onze kinderen. Zo hebben we ze ook een beetje onze muziek opgedrongen, dus we willen graag horen wat hun uiteindelijke smaak is voor wat betreft muziek.

Zo begon het ooit bij K3, Grease, Run DMC, Aguilera, Korn, Black veil brides, het wordt steeds heftiger, ook de videoclips werden steeds heftiger.
We kunnen tegen een stootje. Peace & Anarchie, de één was nog niet weg of de andere ging de wereld al veranderen.

We zijn opgegroeid in een revolutie van muziek. De electrieke gitaar kreeg ballen, de synthesizers openden een wereld aan nieuwe geluiden, op een Bas kon je niet alleen begeleiden, je kon er ook op slaan met je duim. En de drums kon je vervangen door een ritmebox of gewoon met je mond, het zogenaamde Beatboxen.

Maar uhhh Pap hoe vind je dit nummer, zoek op, Avatar met Bloody Angel

Halverwege de videoclip weet ik al waar het over gaat! Dit is heftig, ik wil ‘m eigenlijk uitzetten. Dit is gebeurt en gebeurt nog steeds, zeg ik tegen mijn zoon. Ja, maar het is wel een mooi nummer. Ik verbaas me er over hoe hard het ingepeperd wordt door de jongere generatie, het is inderdaad een prachtig nummer incl. clip!