https://aloyskoenen.nl/wp-content/uploads/2014/10/showhero-960x600_c.jpg

Showhero 2014


Je herkent dat wel, die ene beroemde artiest die jouw gevoelige snaar raakt, die ene  beroemde artiest die je doet buitelen in al je emoties, de memorabele momenten die je blij maken. Het onmiskenbare gevoel dat je de hele wereld aan kan! Af en toe die ene beroemde artiest die je emotioneel raakt. Het gevecht tegen de tranen. Niet van verdriet, nee, gewoon omdat het zo puur is!

Je moet me geloven als ik zeg dat Showhero onbewust alle kanten opzoekt in jouw emoties. Niks ingepland. Niks ingestudeerd, het gebeurd allemaal gewoon. Van begin tot eind wordt je meegesleept en elke artiest laat zien wat hij of zij in hun mars hebben. Mensen in de zaal doen mee alsof ze thuis in hun vertrouwde sfeertje zijn, wereldrecords worden verbroken. Mensen met een beperking die laten zien waar ze goed in zijn! Je gelooft het gewoon niet als ze laten zien wat ze kunnen. Kwaliteit die buitengewoon verassend hoog is! Dat is ook ongelofelijk!

 

Dat is gek, je voelt je thuis en er gebeuren de meest ongelofelijke dingen, een show die je een leven lang bij blijft. Voor een tientje ben je een week in de wolken, misschien wel veel langer en vertel je aan iedereen die het horen wil, hoe geweldig je het hebt gehad in Concordia met Showhero. Een show die je niet mag missen! Ik ben er trouwens ook weer!

 

Showhero 2014 op 4 oktober in Concordia

Showhero 2014

Aloys

Other posts by

Menu

error: Content is protected !!