https://aloyskoenen.nl/wp-content/uploads/2014/06/10380169_726323384077977_3699302255487485935_o-960x600_c.jpg

Team Langedijk


Team Langedijk
Non-stop Fietsen en lopen vanuit Hamburg naar Rotterdam samen als team vanuit Langedijk een bijdrage leveren aan Roparun met als Missie: Samen met een sportieve prestatie geld inzamelen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker.

 

Het gevoel van hardlopen, wie kent het niet! Het begin is altijd moeilijk, je start en je probeert in het ritme te komen, je regelt je ademhaling op de stappen die je maakt, pijn in je zij, een stapje terug, je gaat door, het gaat weer, dus een schepje erboven op, je benen verzuren en achter je fietst iemand die je aanmoedigt, je gaat door, omdat iemand je moed inpraat en na verloop van tijd loop jij het schema wat je lichaam aan kan, het euforische gevoel overheerst, je kan de hele wereld aan! Je hoeft je geen zorgen te maken, de enige zorg die je hebt is dat jij moet vechten tegen de pijn en vooral jouw deel van de zware taak die je hebt gekregen te regeren! Af en toe wil je even niks weten van de rest en doe je je oortjes in, muziek, afsluiten van de rest, tijd voor jezelf! Je weet dat er een heel team achter je staat, een team wat je steunt door dik en dun. Een team van vrienden die weten hoe jij je voelt als je onderweg bent naar je volgende doel en er alles aan doen om te zorgen dat jij dat doel haalt! 

Team LangedijkGezamenlijk ga je maar voor één doel! 48 uur gaan ze door! In Team langedijk lopen ze in twee teams! 1 team bestaat uit 3 fietsers en 4 lopers die elkaar afwisselen! Maar ook buschauffeurs zijn erbij om ze veilig te vervoeren,fysiotherapeuten, in het basiskamp 2 mensen om ze te voorzien van eten en drinken, zorgen dat ze goed ingesmeerd worden tegen de zon! Als er 1 team een run doet,kan het andere team even een paar uurtjes slapen, en dan lossen ze elkaar weer af! Slapen met zijn allen, lepeltje lepeltje naast elkaar! Ronkende geluiden, voor Geert word ad-hoc een oplossing gezocht, die zaagt een heel bos om! Rust is belangrijk! Ze frissen zich op met een vochtig washandje want je kan niet douchen, en daarna hup weer een run want je moet door! 
 
Team LangedijkEen vrijwillige uitputtingsslag met als doel geld in te zamelen voor het Kankerfonds “Leven toevoegen aan de dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” Als team laat je 48 uur lang zien hoe afhankelijk je bent van elkaar en hoe je elkaar moet steunen, wanneer het even moeilijk word, ups en downs worden constant gewogen en met humor recht getrokken. Samen voor het goede doel als Team Langedijk!
 
Hoe emotioneel is het als je als team langs de Daniel de Hoed kliniek komt, waar veel patiënten buiten zitten, applaudisseren en je toejuichen. Je weet immers dat jouw doel in schril contrast staat tegenover hun doel!  Die indruk is een beloning die je een leven lang bij blijft. Een ongeëvenaard gevoel!
 
Diep respect voor alle teams en deelnemers van Roparun die allemaal geheel vrijwillig en belangeloos een bijdrage leveren aan dit geweldige evenement!
 
 
Vanmiddag tussen 17.00 uur en 18.00 uur stopt de bus voor restaurant De Burg en komt Team Langedijk terug van deze missie en het zou geheel op zijn plaats zijn als zij met trots worden onthaald!
 
Deze keer geen link van de Facebookpagina van Langedijkers, maar de Facebookpagina van Team Langedijk en beloon ze met een like of vind ik leuk voor de geweldige prestatie die ze wederom geleverd hebben.

Team Langedijk

Aloys

Other posts by

Menu

error: Content is protected !!