Vanavond het eurovisie songfestival en komt het goed


Vanavond het eurovisie songfestival en komt het goed

Vanavond het eurovisie songfestival en komt het goed

Vanavond het eurovisie songfestival en ik kijk met gemengde gevoelens!

Ik wantrouw de jury en heb het eurovisie gebeuren al jaren geleden verbannen uit mijn systeem, wat een corrupt gebeuren en wat zijn het goede vrienden van elkaar als het op stemmen aankomt. Ik snap al helemaal niet dat zangers en zangeressen worden afgerekend op hoe ze er uit zien, wat voor een  jurk of glitterpak ze aan hebben, een nummer, liedje of song hoe ze het ook noemen draag je uit en of je daar bij huppelt, danst of gewoon lekker stil staat, het moet een bepaalde emotie teweeg brengen en dat mis ik al ongeveer 20 jaar.

Nu hebben we eindelijk Anouk die ons vertegenwoordigt, iemand die volledig snapt waar het in de muziek over gaat, een talent die het als vanzelf doet, geen poespas, geen gekke dingen, gewoon een prachtig nummer met een geweldige tekst en vraag mij af, of er nu ook gestemd word op jurken, dansjes en of vriendjes die op elkaar stemmen, wanneer Anouk niet bij de eerste 3 zit dan raad ik het Nederlandse volk toch sterk aan om toch vooral nooit meer mee te doen met deze poppenkast.

Ook als ze wint, dan denk ik dat wij op ons hoogtepunt moeten stoppen. Ja, dat zou wel mooi zijn! Echter ik ben zo bang dat dit niet gaat gebeuren en dan bedoel ik het winnen. Er zijn altijd weer belangen die op de achtergrond meespelen en dat is jammer van iets wat zo’n mooi gebeuren zou kunnen zijn. In ieder geval heeft Anouk toch het mooiste nummer met de mooiste tekst, maar dat vind ik en dat heeft niks met chauvinisme te maken.

Dus Anouk zet ‘m op en laat het europa zien wat wij al in huis hebben!

 

Vanavond het eurovisie songfestival en komt het goed

Aloys

Other posts by

Menu

error: Content is protected !!