https://aloyskoenen.nl/wp-content/uploads/2014/01/Wij-hebben-die-meteoor-gezien-960x600_c.jpeg

Wij hebben die meteoor gezien


Wij hebben die meteoor gezien

Het is midden in de nacht en we kunnen allebei niet slapen, dat hebben wij heel vaak Tony en ik, tenminste ik denk dat Tony wel kan slapen, maar hij komt er altijd gezellig bij zitten samen met nog een paar katten! Ja katten slapen gewoon verder als ik het kacheltje aan zet.

Waar heb je het dan over als je bij elkaar zit. Nergens over je hoeft niet veel te zeggen. Het feit dat je er voor elkaar bent is al meer dan genoeg. Verderop hebben ze een feestje een leuk feestje, want ik hoor ze lachen en druk doen. Dat vind ik leuk. Daar kan ik van genieten. Dat ze maar een hoop plezier maken daar!
Als tip kreeg ik ooit dat als je niet kon slapen, dat je dan de dag moet doornemen voor je zelf. Waar ben je geweest, wat heb je gedaan en wat heeft indruk op je gemaakt. Dan heb ik Tony waar ik tegenaan kan praten. Wat hebben we allemaal gedaan vandaag Toon? En dan hoor ik een diepe zucht.  m.a.w. is het weer zover. Ja, ja, zeg ik dan en we beginnen bij vanochtend!
Eerst hebben we de katten eten gegeven, ja die katten trekken je zowat uit bed als het tegen zessen loopt, daarna een stevige wandeling met z’n tweeën. Je medicijn met een plakje worst, vrouw uitgezwaaid die moest werken. Dochter met logeetjes naar het zwembad gestuurd. Dat was het wel zo’n beetje. Het is zaterdag en dus weekend. Nog een paar keer gewandeld en dan is het al weer avond. We gaan nog één keer aan de wandel en mijn vrouw loopt toevallig mee. Met z’n drieën dus. Arm in arm over het voetpad en Tony door het gras. Een lange gloeiende lichtgroene streep door de lucht met een klein gloeiend balletje voorop. Geen knal en het blijft even stil…….Zag je dat? vraag ik voorzichtig aan mijn vrouw. Ja dus jij zag het ook! Ik zeg sterker nog ik heb al mijn wens gedaan. Nou ik ook zei ze! Tony keek ons vragend aan. Die wil natuurlijk weten wat we gewenst hebben. Nee jonguh dat hou je voor jezelf anders komt ie niet uit. En we lopen weer verder, onderweg nog wel een paar keer omhoog gekeken. Ach in ieder geval twee wensen, misschien drie.
Daar zitten we dan ‘s nacht slapeloos te zijn, we zitten stiekem te wachten totdat onze wensen uitkomen 🙂 Als we nu maar niet alle drie hetzelfde hebben gewenst!

Wij hebben die meteoor gezien

Aloys

Other posts by

Menu

error: Content is protected !!