https://aloyskoenen.nl/wp-content/uploads/2014/02/3-gaat-het-om1-960x600_c.png

Wij scoren


Wij scoren en hoe! Wat is Nederland toch een bijzonder land! Als het moet dan staan we daar! Ondanks alle commotie die er aan vooraf ging met het oog op de homofobie (vrees voor homofiele) . Het kan niet anders dan dat Rusland wat dat betreft 20, misschien wel 30 jaar achter loopt op dit gebied en zij dit in een versneld tempo “gewoon” willen maken. Zoals wij vinden dat het hoort! 

Wij scorenEn hoe leuk is het dan om te zien dat Vladimir Poetin in zijn oranje jas naar het Holland Heineken Huis komt, toevallig bij de lesbienne die net goud heeft gewonnen,met de mededeling dat Nederlanders een geweldig volk zijn, en vreemd dat de media veronderstelde, dat ons koninklijk echtpaar één van de weinige prominenten zijn die naar Sotsji zijn afgereisd. Volgens mij zijn ze daar alleen maar om niks te missen van het sportgebeuren en daarmee onze sportsterren daar te steunen daar waar het nodig is, en hoe kun je dat beter doen lekker gewoon op de tribune, lekker mee zitten te brullen. De enige goede reden om heen te gaan overigens! Vladimir Poetin doet niet zomaar iets, ook weer volgens de media en kijk ,dan zie ik weer een beetje hoop, zal hij dan toch laten zien aan zijn volk, dat het allemaal niks uitmaakt? Het gaat natuurlijk nog zo’n tien jaar duren voordat heel Rusland het snapt, maar toch de stappen zijn gezet! 

 
Goed, wij wisten al dat Nederlanders Top zijn, maar op dit moment is ook die andere helft van de wereld er een beetje van overtuigd! 
Politiek! Ik snap er niks van, toch zie ik de hinten die wijzen op het veranderen van denkwijze in Rusland! Al met al is het 2X een gouden medaille waard dat Maxima en Willem daar op de tribune aanwezig zijn! Zij kunnen dat als geen ander! De juiste mensen op de juiste plaats, gewoon zoals het hoort!
 
Ondertussen schrijven wij geschiedenis en we scoren met een Langedijker die Goud wint, de vierde Olympische Tweeling op het podium, een gouden lesbienne en staan we bovenaan wat medailles betreft! Ons kikkerland, Wij scoren! Natuurlijk veranderd dat nog gedurende het spel, maar we zijn overduidelijk aanwezig en de hele wereld weet hoe wij denken straks, daar genieten wij van! Dat maakt ons onoverwinnelijk! Wij scoren op wereldformaat en op alle fronten, wat ben ik trots dat ik een Nederlander ben!

Valt het je ook op dat 3 een rol speelt!

Wij scoren

Aloys

Other posts by

Menu

error: Content is protected !!