https://aloyskoenen.nl/wp-content/uploads/2014/10/Marcel-van-Domselaar1-960x600_c.jpg

Willen en Kunnen


Willen en kunnen! Daar hebben we allemaal last van! We zouden zo graag iets willen kopen echter de financiën ontbreken nog. We kunnen bergen verzetten als we dat zouden willen. Maar wie heeft er zin om dat vandaag te doen! Een gezond iemand denkt in het verlengde van zijn kunnen en zijn willen en vindt uiteindelijk altijd wel een oplossing. Tijd genoeg! Tijd is totaal onbelangrijk voor gezonde mensen. Wat wij vandaag niet willen zou morgen heel goed kunnen. Toch is dat bij sommige mensen anders!

 
Marcel van Domselaar is zo’n mens die weet dat als hij het vandaag niet zou willen, het morgen zomaar niet meer zou kunnen. De sympathieke en altijd positieve Marcel van Domselaar heeft Primair Progressieve MS, Met als summiere toelichting, Multiple Sclerose is een verraderlijke, slopende ziekte. Het tast het centrale zenuwstelsel voorgoed aan en maakt dat functies in het lichaam en hoofd onvoorspelbaar worden. Met deze wetenschap heeft hij ondanks alles, ondertussen ontzettend veel voor elkaar gekregen. Als je op de website kijkt van Tour voor MS, Kan je zien wat een mooi mens Marcel van Domselaar is! In het filmpje zegt Marcel dan ook op een gegeven moment “Willen en kunnen” de gekozen titel voor dit verhaal.  Dan weet je dat Marcel er alles aangedaan heeft, misschien wel veel meer voor anderen dan voor hemzelf! Hij heeft gedaan wat hij kon!
 
Daarom is het dat op initiatief van The Maniacs, The Vaders en Delirious een benefiet concert te organiseren voor deze sympathieke en altijd positieve Marcel van Domselaar. Gewoon om dat wij dat willen en kunnen.
Deze keer voor Marcel! The Maniacs, The Vaders en Delirious geven hem een verrassing, omdat zij dat willen en omdat het nu kan! Zij willen en kunnen dat! 21 November!

Willen en Kunnen

Willen en Kunnen Marcel van Domselaar

Aloys

Other posts by

Menu

error: Content is protected !!